цена: 7.00 лв.

Лабиринт за слепи птици

Тихо и уютно е в тази книга – нещо, което аз явно не го мога. Затова и толкова му се наслаждавам – и като редактор, и най-вече като читател. Помълчах си с тази книга. И пак ще си помълча – в нейния свят. Радвам се, че не успях да го повредя. (Защото редакторите са опасно, но неизбежно явление).

Камелия Кондова

цена: 8.00 лв.

Небето е последният залог

Поезията е една от малкото територии, на които болката може да бъде красива. И не защото е гримирана и е случила на добър "стилист", а защото отдавна е наясно с прошката, която истински разхубавява.

Камелия Кондова

цена: 10.00 лв.

Денят на еднодневката

Кръстьо Раленков е роден през 1965 г. в Панагюрище. Завършил е философия в Софийския университет. Има редица публикации в периодичния печат и литературни сайтове. Бил е журналист, сценарист, учител. Носител е на Славейковата награда за поезия за 2012 година. "Денят на еднодневката" е първата му поетична книга.

цена: 7.00 лв.

Празни приказки за Франкенщайн

Авторът Маргарита Стефанова те заблуждава, защото в тази книга няма да прочетеш нито една празна приказка. Но ще получиш трайни увреждания. Ако делникът те е свил до опит за безболезнено оцеляване и така сърцето ти се е смалило от инстинкт за самосъхранение, ще ти порасне ново, огрооомно сърце и... много ще те болят, но и много ще те радват следващите стихотворения.

Камелия Кондова

цена: 5.00 лв.

Не остана друго за разпъване

Драги читателю!
Ако все още имаш някакви съмнения, разлиствайки тази книга, ти предстои да се убедиш, че няма средностатистически любови. Поезията и математиката всъщност не са си толкова далечни, но любовната територия не подлежи на общо кратно.

Камелия Кондова

цена: 5.00 лв.

Стiхове от втория етаж

Кой е нагоре, най-горе – не знам.
Тия стихове, написани на отделни листчета, сгъвам като книжни лястовици и ги хвърлям от балкона.
Уж към тебе, приятелю, но вятърът ги подема, завърта, отвява и купчи без посока и ред. Затова са така разбъркани и неподредени.
Райчо Русев - Райсън

( стр. 5 от 9 )«« ...123456789 ...»»

Художествена литература

Издателство ХуЛите