цена: 15.00 лв.

селянинъt

все повече не ми достига времето...
а па утре ще ми дадат цял час!
и пак няма да ми стигне...
нооо - по една минута на всеки момент - това ще ме спаси!

Авторът

цена: 10.00 лв.

Бягане в Гърция на къси разстояния

...Изглежда никога човек не трябва да споделя или да мисли на глас за хубавото, което е в живота му, защото дяволът влиза през ключалката и обърква всичко. Така стана и при мен. От този ден животът ми се обърна на 180 градуса...

Авторът

цена: 5.00 лв.

Разсънване

Разсънването е особено състояние – на търсенето и на себепознанието. Точно с търсенето на истините между два свята ще се сблъска и Читателят, когато разгърне страниците на тази книга...

Ники Комедвенска

цена: 12.00 лв.

Светулка за двама

"Светулка за двама" е един роман за истинското в живота. За живота в истината. За "търгът" на реалности и светът на мечтания.
Жена и история на пръв поглед обикновени. Работа. Семейство. Дом. Дете. Намиране на себе си. Случайна среща. Случаен или не обрат.

Зоя Станкова

цена: 9.00 лв.

Из кенарените ризи на душата

Освен вдъхновени тристишия и хайку, Уляна Паскалева пише и за сложните философско-теологични теми, свързвайки ги с богатата и разнообразна космическа символика. А своите стихове осмисля и с отбрани митологически подробности, както и с елементите на дълбока мисловност.

проф.М.Дмитриевич

цена: 10.00 лв.

Сказание за единак

Единакът е гладен, много по-гладен от глутницата. Подозирам, че е гладен за красота. Подозирам, че е гладен за общение. Стадността му е неуютна - и го определя като самодостатъчен и уязвим едновременно.

Кръстьо Раленков

( стр. 2 от 9 )«« ...123456789 ...»»

Художествена литература

Издателство ХуЛите