В нашата виртуална книжарница "ХуЛите" предлагаме художествената литература съвместно с "Българска книга" - най-старата и най-голяма книжарница в нашето интернет пространство.
За нас и партньорите ни ще бъде удоволствие да изпълним вашите заявки дори и за книги, които не са включени в сайта - просто ги поръчайте.

Днес ви предлагаме

Тежък дар
Уилям Кент Крюгер

„Тежък дар” е отличен с множество престижни литературни награди, сред които и наградата „Едгар” за най-добър роман за 2014 г.
Един роман за изборите, които правим, и неизбежните последствия. За възмездието и прошката. Но най-вече – за израстването и


Ел Енканто
Сусана Лопес Рубио

Глория е съпруга на Сесар, влиятелен човек в кубинската мафия, което я превръща в най-желаната и недостъпна жена в Хавана. Независимо от обстоятелствата, Глория и Патрисио се отдават на своята объркваща, обсебваща и обречена любовна авантюра.


Квартал Петте кьошета
Марио Варгас Льоса

Идеята за този роман се зароди с образа на две приятелки, които неочаквано и за самите себе си една нощ се отдават на бурно еротично преживяване...


Любовта към тримата зукърбрини
Виктор Пелевин

Авторът отново удря по най-болните точки на консуматорското общество. Той озадачава читателите с нова, неочаквана трактовка на битието, в която вплита древни митове и популярни компютърни игри, реалното и виртуалното, трикове от програмирането.


Време на мъчения
Джон Конъли

Джеръм Бърнел е бивш герой. Неочакваната му намеса при обир спасява няколко живота, но обрича собствения му на ужасни мъчения. Скоро след това целият му свят се преобръща...


Георги Найденов и Тексим-Имекстраком
Петя Славова

В края на декември 1961 г. по силата на секретно разпореждане на Министерски съвет в рамките на Инженерното управление към Министерство на външната търговия на НРБ се появява фирмата/името „Тексим“...


Любов в Бретан
Нина Георге

Романът „Любов в Бретан“ е отличен с наградата „Делия“ за най-добър немскоезичен любовен роман... Ако търсите обич, топлота и мъдрост, то това е вашата книга. Всяка страница от „Любов в Бретан“ е протест срещу нещастните и сиви бракове.


Майк Хорн: Да докоснеш небесата
Майк Хорн

Смелият приключенец ни прави част от най-рискованата си експедиция досега. Без въже, кислородна бутилка и какъвто и да е опит в катеренето на високи върхове Майк предприема последователно изкачване на четири осемхилядника от Хималайската верига.


Шекспир - нашият съвременник
Ян Кот

Кот става световноизвестен благодарение на съвременния си прочит на Шекспир. Той е сред малцината театрални критици, които успяват да променят начина, по който възприемаме Шекспировите шедьоври.

Българска книга  |  area.bg  |  пощенски марки  |  Ламбиеви колиби  | 

Художествена литература

Издателство ХуЛите