След успешния старт на издателството вече е факт и втората важна стъпка за успешната ни дейност - разпространението. Онлайн книжарница "ХуЛите" е създадена, за да осъществи онази жизненоважна връзка между автора и читателите, да бъде мостът, по който печатното произведение достига до любителите на художественото слово и се превръща в книга.

Книжарница "ХуЛите" работи съвместно с "Българска книга" - най-голямата книжарница в нашето интернет пространство. Това ни дава възможност да предлагаме дори и книги, които не са включени в сайта. Просто ги поръчайте, а ние ще ви ги доставим.

За нас е удоволствие да ви представим раздела за автори от сайт "ХуЛите", в който вече са поместени и първите заглавия. Независимо дали са издадени от издателство "Хулите", или от друг издател, за нашите хулитери е запазено специално място. Ние приемаме книги за разпространение на наши автори срещу минимална комисионна, която се договаря персонално с автора. За повече подробности се обръщайте чрез формата за контакт тук. Може да ни намерите и чрез оповестените средства за връзка в основния ни сайт.

Освен печатни издания предлагаме и електронни книги, издадени от Сдружение "ХуЛите". Някои от тях можете да прочетете на цената на един SMS, а голяма част от тях са с безплатен достъп. Ние предлагаме електронни книги само на автори от сайта www.hulite.net, които са издадени от нашето Сдружение "ХуЛите".

Повече за това как става закупуването на книги ще разберете от "Как да закупим книга". Търсите определено заглавие? Намерете го от полето най-горе в дясно. Ако ви интересува автор или издателство, използвайте възможността за "Разширено търсене".

Отделните раздели от нашата книжарница може да посетите по всяко време чрез бутоните в зелената лента.